tiistai 15. maaliskuuta 2011

!Keikkaraportti! PKP Oulu 12.3 @ Nuclear nightclub

Perkele! Olipa mukava soittaa pitkästä aikaa Oulusa. Todella mukavaa. Toivottavasti se välittyi myös yleisölle. Ainakin yleisöllä, jota oli kerääntynyt paikalle yllättävänkin paljon, näytti olevan mukavaa ja kivaa: Salamavalot fläsähteli, porukka taputti ja lauloi mukana! Keikan loputtua Oululaiset jopa vaativat vielä pitkään orkesteria takaisin lavalle. Ikävä kyllä tällä hetkellä teemme encoret vain ulkomaan keikoilla. Sorry. Rakastamme teitä silti enemmän kuin koskaan.

Keikka kesti alkuineen ja loppuineen 54min 30sek. Siihen mahtui kaikenlaista.

Jännittikö meitä? Kyllä, ennen keikkaa vaihtelevasti, olihan edellisestä Oulun keikasta aikaa 896 päivää eli kaksikymmentäyksituhattaviisisataaneljä tuntia. No, keikalla ei sitten hirvittänyt yhtään (vaikka pientä uptempoa olikin havaittavissa), ei kai sitä nyt tuttujen seurassa tarvi jännittää. Joku rok-legenda on sanonut että Oulussa yleisö herää vasta kun sille vittuilee. Meidän ei tarvi Oulusa vittuilla.

Matalat majat kuulemma veivasivat kunniakkaasti täysakustisen setin täysin akustisesti metelöivälle baarille. Respect.
Täytynee opetella soittamaan iliman sähköä kun ydinvoimalatkin räjähtelee.
Allekirjoittaneelta jäi tämä akustinen kokemus väliin kun oli kilpailevassa juomalassa ihmettelemässä kevään tuloa ravintelin kattorakenteiden läpi. Hmm.

Kiitoksia vielä kaikille paikalle saapuneille ja tekniikan ihmisille. Wii loov yuo.
Jos joku on näpsäissyt kivan kuvan (tiedämme että olette) tai videoinut videoita, otamme mielellämme niitä tai niihin johtavia linkkejä vastaan osoitteeseen punainen.kuningatar@gmail.com

Foto on kiva ylläri.

-Jaska/pkp

Tuossa vähän videopätkää keikalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti