tiistai 8. maaliskuuta 2011

PKP aktivoituu jokapaikassa



Näinpä se on, otsikko ei valehtele. Punaisen kuningattaren periaate, vietettyään hiljaiseloa pari vuotta, tai ei se siis mitään hiljaista eloa ollut, äänitimmehän sentään levyn oikein ameriikassa asti. Ei nyt sentään. Ihan kotona se tehtiin. Ei nyt sentään. Siellä täällä tehtiin. Lauluja, syntetisaattoreita, rumpua, helistimiä, kolistimia, selloja, haitaria, miljoona kitaraa, basso, piano, sähköpiano, kohinaa, suhinaa, porakone, trumpetti, klarinetti, pasuuna ja saksofoni. Niin ja tietenkin wibrafoni.





Jokatapauksessa levy oli tarkoitus julkaista keväällä 2011, mutta valehdeltiin niinkuin yleensä, tai siis ei valehdeltu, vaan ei sitä nyt noin vain saa levyä ulos, vaikka näin luulimme, Pitäähän se myös miksata. Ja kun tuo julkaisukanava on vielä auki; onko se omakustanne vai julkaiseeko joku kiinnostusta osoittanut levy-yhtiö sen. Mene ja tiedä. Saapa nähä. Eipä siihen varmasti kauaa mene. Kuulostaa se ainakin ihan perkeleen hyvältä.



Noniin. Siis asiaan. Rumpali vaihtui viime vuonna, uuden rumpalistin nimi on Anssi. Viime vuonna reenattiin ja nyt mennään sitten keikoille, joista ensimmäisenä vuorossa Bar 15 Seinäjoella ja siitä sitten seuraavana päivänä Ouluun, kotiin. Hmmm. Mahtava meininki. Ja jatkoa seuraa. Tutkikaa keikkakalenteria.

Ajattelimme, varsinkin kun tuo Myspace on niin jäyhä ja tämä blogihommeli on nyt niin trendikästä (ja ilmaista), niinkuin mekin olemme, laittaa tällaisen blogin pystyyn, siis siksi tämä blogi.
Tarkoitus on olla jatkossa hieman aktiivisempi (interaktiivisempi) kuin ennen, tässä kuulumisien kertomisessa ja yhteydenpidossa biljooniin faneihimme.

Eli sikälimikäli innostusta riittää, tänne blogiin pitäisi suhteellisen haipakkaan tahtiin ilmestyä tekstiä, arvosteluja, uutisia, ääniä, kuvia ja videotallenteita koskien rakasta PKP:tämme.
Jos näppäät kuvan, teet arvostelun tai saat jonkinlaisen aivomyrksyn. Lähetä se meille osoitteeseen punainen.kuningatar@gmail.com tai laita linkki. Foto on kiva ylläri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti